Bekijk mijn socials:

Personal training

Persoonlijke begeleiding

Wat kan je verwachten

Onze reis begint met een grondig intakegesprek, waarin we de tijd nemen om jouw doelen, levensstijl, en fysieke conditie te begrijpen. We bespreken ook jouw bewegingsgewoonten, eetgewoonten, eventuele beperkingen en medische geschiedenis.

Tijdens dit persoonlijke gesprek nemen we ook korte testen af om inzicht te krijgen in jouw kracht, stabiliteit, mobiliteit en eventuele disbalans in het lichaam. Dit helpt ons bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt programma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Dit programma omvat een combinatie van gerichte trainingssessies, voedingsadvies en lifestyleaanpassingen. We streven naar blijvende verandering en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

We bieden flexibele prijsopties om tegemoet te komen aan verschillende budgetten en trainingsintensiteiten. Onze prijzen variëren tussen €50 en €70, afhankelijk van hoe vaak je per week komt en voor welk traject je kiest.

Tijdens onze sessies zal ik je begeleiden, motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Neem vandaag nog contact op om een intakegesprek in te plannen en jouw persoonlijke reis naar een gezonder en vitaler leven te beginnen.

Foto voor website

Unieke focus

Bij VINKFIT gaan we verder dan de gebruikelijke doelen. We specialiseren ons in drie unieke gebieden die speciale aandacht verdienen: Topsport, 60+ en zwangerschapstrainingen. Wat maakt deze specialisaties zo bijzonder?

1. Topsport: We ondersteunen atleten op hun reis naar topprestaties. Onze op maat gemaakte trainingen en coaching helpen hen hun fysieke en mentale grenzen te verleggen, wat essentieel is in de wereld van de topsport.

2. 60+: Onze trainingen zijn ontworpen om de vitaliteit en kwaliteit van leven voor mensen van 60 jaar en ouder te verbeteren. We begrijpen de unieke behoeften van deze groep en passen onze programma’s aan om hen te helpen genieten van een actieve en gezonde levensstijl.

3. Zwangerschap: Voor aanstaande moeders bieden we deskundige begeleiding om tijdens en na de zwangerschap in topvorm te blijven. Onze programma’s bevorderen de gezondheid en het welzijn van zowel de moeder als de baby.

Bij VINKFIT is ons doel om iedereen de persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding te bieden die ze nodig hebben om hun specifieke doelen te bereiken. We begrijpen dat iedereen anders is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom hebben we deze unieke specialisaties om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Wat jouw doel ook is, bij VINKFIT ben je in goede handen. Samen gaan we aan de slag om jouw fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen.